Primeran.

Nu är vinterdäcken utbytta mot sommardäck. Känns ganska sent att byta däck den 15 april, men med tanke på vintern som varit så är det väl inte sent, egentligen. Tror och hoppas att sommardäcken håller denna sommar och att jag inte behöver investera i nya förrän nästa år. Som parentes noterar vi att kandidaten nu är klar, den ska läsas igenom en sista gång, sedan ska jag inte röra den alls.
Förhoppningsvis sågas den inte totalt, men jag tror inte heller att den höjs till skyarna. Jag har gjort vad jag kunnat, och skrivit en kandidat på 26 sidor. Gott så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s