Radion och jag.

Jag tycker själv att jag låter för bedrövlig när jag hör min egen röst, speciellt när jag hör den i radio. Det tycker inte folk här på hemmaplan. Förutom att jag låter fånig så går tiden oerhört fort när man sitter där i studion, så snabbt att man inte ens minns vad man svarat och sagt. Nå, det kunde ha gått sämre.
Fyra timmar statsförvaltning och nio rätt på stryktipset är min övriga lördag hittills. Den ska avrundas med andra delen av Flickan som lekte med elden och El Cl&aagrave;sico på tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s