Barcelona.

Jag har funderar på det länge nu, men nu ska det nog minsann bli av. Jag och sambon har runnat på en tripp till Barcelona tillräckligt länge. Abstinensen har inte direkt avtagit och vårens deprimerande väder gör också att längtan till Spanien blir starkare.
Nu har vi i alla fall kommit så långt att vi bestämt oss för när vi ska åka. Det blir i början av september. Innan skolorna drar igång på allvar. Inte för att jag som blivande kandidat lär har så enormt mycket att göra under hösten, men tre månader med jobb kan gått få avrundas på en strand i Barcelona.
Dessutom sparkar La Liga igång i slutet av augusti. Det gäller att passa in en match på Nou Camp, så något datum är inte fastspikat än.
Nu gäller det bara att välja hotell, flygbolag och antal nätter. Bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s