Hallå i natten.

El Cl&aagrave;sico pågår som bäst, i en helt tillräckligt stor tv i Karperö. 2-0 till Barca på Bernabeu. Messi är bra, Pellegrini hänger löst. Det är inte fotboll för mig. Fotboll för mig bär engelskt märke. Imorgon blir det det mycket fotboll på tapeten. Malins cupmatch, Uniteds bortamatch på Ewood Park och två matcher som rättsskipare. Men först, en god natts sömn.

4 tankar på “Hallå i natten.

    • Haha! Nej du, det har jag inte. Gillar bara inte den spanska fotbollen, då den engelska är mig närmare hjärtat. Barcelona är världens bästa lag i nuläget, men det är inte Real. Det har man sett hela säsongen, och det såg man igår också.

  1. Observera att jag skrev två av världens bästa lag. Det betyder inte att Real är världens bästa lag men ligger rätt högt i alla fall. Tiki taca är grejen!

    • Ah, det missade jag, sorry. Det kan jag skriva under på. För mig är matcher som Manchester United-Liverpool större, inte kanske för att bägge lagen smäller lika högt som i El Clasico, utan för att det är den fotboll som tilltalar mig mest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s