Folk och fä.

På Facebook finns det en grupp kallad Halar använder man tå man arbeitar INT tå man e å smakar. Det skriver inte vi studerande under på.

Vad jag heller inte riktigt fattar är att det finns folk som lånar en halare och använder den på exempelvis Pampas, utan att studera över huvudtaget. Man drar på sig en gul, blå, röd eller grön halare för att smälta in i mängden och för att vara en i gänget.

Det måste ju rimligen tyda på att det är helt fantastiskt att studera. Så fantastiskt att det retar vissa och så fantastiskt att folk till och med vill leka studerande för en kväll. Vi är tydligen en ganska så åtråvärd grupp.

4 tankar på “Folk och fä.

  1. Har aldrig ägt en ”studenthalare” fast jag studerat 5 år och det har gått bra ändå. Skulle kunna ansluta mig till ifrågavarande Facebookgrupp.

    • Jo, givetvis finns det de som väljer att inte ha halare, men för många är det en del av studielivet och ett sätt att identifiera sig med andra studerande. Jag tycker personligen att det är en bra tradition, medan många andra säkert kan se det som helt onödigt. Dock så är det ju uppenbart att vi som drar på oss halaren då och då berör.

  2. Kommentarerna som droppar in på folks bloggar blir bara mer och mer negativa, och nedslående mot de som skriver. Varför måst de vara så? Studiehalare är en del av studielivet, och bra är väl det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s