Tagga, tagga, tagga.

Kommentarer som den jag fick i detta inlägg är ganska intressanta. Dels därför att personen i fråga inte vågar använda sitt riktiga namn, dels därför att de sporrar mig till att göra bra ifrån mig i valet år 2011.

Egentligen borde man inte kommentera kommentarerna, eller skriva inlägg som detta. Dock gör jag det nu, för att jag tycker att det fyller en viss funktion. Sedan lägger jag det till handlingarna. Skulle jag orka bry mig om precis allt som skrivs så skulle jag inte ha annat att fundera på.

Jag är en vän av debatt, och debatterar gärna. Jag skriver också gärna vad jag tycker, både här och i tidningarna. Vad jag inte kan förstå är varför man inte vågar stå för sina åsikter. Pohjalainens textmeddelandespalt är ett lysande exempel på hur folk häver ur sig vad som helst, utan att behöva stå för det hela.

Likaså är det märkligt att samma tidning godtar synonymer och olika alias istället för riktiga namn under insändarna på debattsidan.

Jag respekterar att folk har åsikter, det ska ni som läser min blogg fortsätta att ha, och ni ska definitivt fortsätta att kommentera. Dock så tycker jag att det är ack så mycket roligare med ett riktigt namn ovanför kommentaren. Det väger väldans mycket tyngre med namnet, jämfört med ett alias man inte alls lystrar till.

Med andra ord, kommentera gärna, men gör det sakligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s