Guldgruvan

Tänk er att något så konstigt som en sådan här kan kosta så mycket som 150 euro på Blocket, via en spelbutik och runt samma summor på Huuto. 150 euro. Det är över 50 euro mer än vad du får ge för en PS2:a i dagens läge.

Nu är det väl nostalgin och det enkla som spelar in i tider då PS3 erövrar spelmarknaden mer och mer för var dag som går. Men, att man har 150 euro liggandes hemma på vinden är ganska så otroligt. Speciellt med tanke på att man betalade 20 euro för den för tolv år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s