Pampas

Som exmaffiamedlem är jag redan nu, fem hela minuter innan biljetterna släpps, sex biljetter rikare. Exmaffian får reservera fem biljetter var och får därtill en fribiljett. Det är dessa jag nu har i handen. Reserveringarna är redan sålda och det kändes ganska så gött att gå förbi raden av köande studerande med biljetterna i hamn.

Det var, så som jag såg det, inte lika många köande som ifjol. Kan bero på att man affischerat senare i år och kanske inte haft samma infoflöde som vi hade ifjol.

Pampasveckan kan bli helt fantastisk i år också, även om jag tror att jag nog upplevt min bästa Pampas ”i karriären”. Det var den vi ordnade själva, och bara tanken på att det kom 1500 personer på ett evenemang man slitit för och ordnat gör en varm inombords än i denna dag.

Att vi sedan gjorde ett så fantastiskt jobb som vi gjorde före, under och efter nationaldagen gör ju inte saken sämre. Ett tecken på att vi gjort ett kanonjobb ifjol är att det verkar bli drag kring biljetterna även i år. Är man nöjd kommer man tillbaka.

Under fjolåret fick jag höra att folk tyckt att fjolårets nationaldag inte var något vidare. Sånt bekommer mig inte, jag vet att vi var bra, och det är ren och skär avundsjuka som lyser igenom på sådana som över huvudtaget ids komma med sådana kommentarer.

Sist men inte minst så ska ex-maffian nu planera utstyrsel inför olympiaden. Det kommer att bli awesome, jag lovar!

2 tankar på “Pampas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s