Cristiano, are you watching?

Gårdagens bägge matcher i Europas finaste klubblagsturnering gav glädje för vissa och salt i såren för vissa. Manchester United, klubben som är värdelös utan Tevez och Ronaldo ni vet, spöade Milan med 4-0 hemma på Old Trafford. Det blev förkrossande 7-2 totalt.

Samtidigt föll Real Madrid ur samma turnering, efter att man spelat 1-1 hemma mot Lyon. Det gav 2-1 totalt till fransmännen och respass för Los Galacticos redan i åttondelsfinalen. Samtidigt som United trillade boll med Milan på Old Trafford, och Real inte fick in någon boll på Lyon så firade Stretford End.

Stretford End är den klassiska kortsidan på Old Trafford, där de mest hängivna fansen sitter. Stretford End började skandera Cristiano, are you watching? i andra halvlek som en hälsning till Cristiano Ronaldo. Han som lämnade United för att vinna allt med Real. Det går väl så där, om vi säger som så.

United var uträknade innan säsongen drog igång. Man skulle inte ha en chans på vare sig ligatiteln eller CL-titeln. Nu leder man ligan, med en match mer spelad än Chelsea och är framme i kvartsfinal i Europa.

4-0 hemma mot Milan smäller dessutom lite högre än Arsenals 5-0 mot Porto. Liverpool är utslagna och Chelsea ligger under inför returen mot Inter. United är störst i England, Wayne Rooney (som gjorde två mål igår) är bäst i världen.

2 tankar på “Cristiano, are you watching?

  1. Real Madrids tränare torde hänga löst, då han inte får till det med sitt stjärnspäckade lag. Rooney har fått det att lossna rejält denhär säsongen och håller formen i sig, kan det bli trevligt i Sydafrika för England.

    • Ja, Pellegrini sitter nog inte kvar om man inte tar hem ligan i vår, om ens det hjälper. Vi får hoppas att England går en bra turnering till mötes, de är det landslag som är mest värda framgång i en stor turnering. Varning utfärdas för Rooneys skadeperiod. Han brukar ha en sådan per säsong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s