Whatever happened to the funky race?

The Arks klart bästa låt, alla kategorier får agera rubrik denna snöiga (ja, man börjar kunna det nu snart) onsdag i Karperö. Mor och far reser till sydligare breddgrader idag, och då är det inte Närpes eller Helsingfors jag pratar om. Teneriffa är slutdestinationen, och jag är inte det minsta avundsjuk. Inte alls, eller, kanske, lite.

Hur som haver så fann jag dagens Vasabladet ganska roande stundtals. Det handlade mest om debattsidorna, så mycket annat vettigt finns det nämligen inte att läsa i den tidningen för tillfället. Tidningen har sjunkit i kvalitet något oerhört och när man lägger ifrån sig de två delar den kommer i nu för tiden så har man inte något minnesvärt att skriva hem om.

Att det drar ihop sig till riksdagsval har ju ingen missat. Tror jag, i alla fall. Sett till dagens insändare så är det ganska uppenbart vem eller vilka som försöker slå sig fram och göra sig ett namn. Ni vet, få folk att få upp ögonen och tända den där berömda glödlampan. Om man sedan orkar läsa vad folk skriver och läser mellan raderna hittar man en hel del intressant, bland annat lite pajkastning.

På tal om något helt annat ska jag fördjupa mig ordentligt i en avhandlings uppbyggnad idag, så att några fler bitar faller på plats för egen del. Det är inte varje dag man konstruerar teorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s