Skatila

Där, exakt där, har jag varit under större delen av denna tämligen blöta söndag. Förmiddagen spenderades i en orange väst på Carpellas parkering tillsammans med Jonathan. Det var en hel del människor som skulle se på dragracen idag också. Dock icke lika många som igår, men ändå.

Efter detta begav vi oss till Skatila, jag och sekreterare Frants. Sex timmar repetitionskurs om ordningsmannaskapet stod på programmet. Intressant på sitt sätt, men egentligen bara ett nödvändigt ont för att få behålla kortet i fem år till. Vad gör man inte för sin Uf-förening?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s