Sweet saturday!

Ledig dag och fria tyglar, lördagen är den absolut bästa dagen i veckan, utan konkurrens. Min lördag hittills har spenderats på Karperöfjärden och hemma i tv-soffan, och det har varit så där som Askungen beskrev slottsbalen, alldeles underbart.

Dragracingtävlingarna på fjärden blev i mitt tycke en stor succé, och då har vi morgondagen kvar ännu. Mycket folk, bra tillströmning till barerna och grillarna och världens bästa broilersoppa och pyttipanna. Glada människor och bra reklam för UF. Ikväll är det kvällsfest, utan mitt deltagande. Dennis Rönngård spelar gitarr och sjunger, för övrigt.

Manchester City avfärdade Chelsea på the Bridge, även det var alldeles underbart. Inte för att jag på något sätt understöder de ljusblå eller svikaren Carlos Tevez, utan därför att United nu är bara en poäng efter i titelracet. Far hade elva rätt på tipset dessutom.

Ikväll blir det tv-kväll med världens bästa fästmö, ni vet hon som blir 22 den 11 mars. Vad hon ska få i present vet hon inte, men hon gör sitt bästa för att få reda på det. Jag lovar att hon får vänta tålmodigt.

Jag brukar rynka på ögonbrynen när jul- och påskgodiset dyker upp x antal månader för tidigt i butikerna. Det här dock för gott för att låta bli, världens bästa påskgodis, helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s