Det här med kunglig juice

Upptäckte idag, till min kolossonorma (finns nog inget sådant ord) glädje att fantastiska Prisma tillhandahåller Brämhults färskpressade juice. Vad är nu detta för något undrar ni? Jo, det ska jag tala om. Det är juice av yppersta kvalitet. Märket fungerar som svensk hovleverantör av juice.

Nu är jag ingen rojalist, jag avskyr det svenska kungahuset som inte gör annat än lever på ett stort apanage. Dock är juicen fantastiskt god, märkte jag. Juicen är färskpressad i Italien (ja. ja, ingen är fulländad) och är tappad på flaska i kungariket Sverige. Juicen innehåller inga tillsatsämnen, utan enbart saften från apelsinerna. Jum jum!

Jag kunde, som ni kanske förstått, inte hålla mig från att handla ett stycke flaska. Denna gick loss på det gentila priset av 3,25 euro. Dyrt kan tyckas när man enbart fick en liter för denna peng. Noteras bör dock att en studerande också behöver lyxa till vardagen då och då. Jag gjorde detta i form av detta dryckesinköp.

Drycken skall förtäras inom de kommande tre dagarna enligt etiketten. Det ska nog inte bli några problem, med tanke på den fantastiska smaken.

Förresten så uttalar jag juice ‘joos’, inte ‘juiceeller ‘juus‘. Så det så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s