Duktiga jag

Duktiga jag svängde inte loss på Fontana igår. Duktiga jag besökte bara pulkabacken vid Fiskarstranden och begav sig sedan hem. Hem via Anvia, där kundbetjäningen var som den var och inkopplingstiden på något som redan finns i väggen är 2 veckor. Hem via Multitronic, för att sondera terrängen för en ny dator år farmor. Hon måste ju  hänga med i datorvärlden hon också.

Innan man intog vågrätt läge i en fåtölj på Holmskogsvägen diskuterades det valstrategier med kretsens vice ordförande. Vi kom fram till en hel del intressant och vaskade fram en del intressanta namn.

Vadan detta vågräta läge då? Jo, United mötte Milan på San Siro. Rooney visade att han är bäst i världen just nu med två nickmål. United vann med 3-2 trots att man var sämre. Det finns sådana matcher också.

Sedan lär Björn Ferry ha tagit OS-guld i jaktstarten. Det är bara att lyfta på hatten och gratulera (vissa) av svenskarna till förmågan att vara bäst när det gäller. Det verkar däremot inte gälla norrmännen. Inga medaljer på herrsidan än, svaga insatser i skidskytte och ett magplask av Northug. Nåväl, har inte medaljen kommit förr så kommer den i alla fall i femmilen.

Ikväll står herrarnas och damernas sprint på programmet. Ska det bli medalj nu då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s