Det börjar röra på sig..

Lasse G meddelade sin kandidatur i riksdagsvalet 2011 under gårdagen, idag meddelade två väldigt tunga namn sina beslut. Det största utropstecknet är förmodligen det att Wivan Nygård-Fagerudd meddelade att hon inte står till förfogande. Många väljare i Vasaregionen hade nog räknat med en kandidatur där.

Håkan Nordman meddelade att han drar sig tillbaka efter fem perioder i riksdagen. Det var kanske mer väntat. Nygård-Fagerudd hade med all säkerhet haft möjlighet att plocka röster där, men nu ser det mer tomt och än mer öppet ut. Nordman satsar vidare på lokalpolitiken, något som ju varit hans hjärtefråga länge.

Nu är det bara att vänta på nästa drag, vem flyttar schackpjäsen till näst? Mats Nylund och Anna-Maja Henriksson lär meddela att de kandiderar, men sen? Vem är näste man eller kvinna ut?

2 tankar på “Det börjar röra på sig..

    • Så där spontant ja, samtidigt som de nog varit aktuella hela tiden, i alla fall för mig. Alla tre är unga och på gång. Dock så saknar Vasa med omnejd ett riktigt tungt namn. Får se vad det leder till, om man lyckas övertala Nygård-Fagerudd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s