Vad göra?

En helg helt utan Premier League-fotboll, mitt i smällkalla vintern? Hur är det möjligt? Hur har de tänkt egentligen? Även om jag stämplade mitt 16-raders redan i onsdags så föll helgen i glömska. Det är bara FA-cup och division I- och II-matcher på kupongen. Ändå känner jag mig mer säker än på länge, det kan bli mer än nio rätt idag.

För den som har koll på OS (jag räknas dit) så börjar spelen på riktigt idag. Nu är jag inte så intresserad av nattens shorttrack-program eller halfpipe. Snarare är det backhoppandet som blir intressant. Janne Ahonens näst sista chans till en individuell OS-medalj. Sedan avgörs damernas skidskytte över 7,5 kilometer senare, efter den beryktade schlagern. Sverige kan få en ruskigt bra start på detta vinter-OS.

2 tankar på “Vad göra?

  1. Sverige fick ingen kanonstart på OS och nu är alla elva som var före Jonsson antagligen dopade enligt pressen:) Finns det nån annan nation som är så bra på att ta ut medaljerna i förskott? Nu lägger man in en brasklapp för Kalla – hon har tränat på fel bana!! Herre Gud, man ska väl kunna skida på vad f-n som helst då man är bäst i världen, banan är ju densamma för alla startande…

    • Nej, och tack gode Moses för det! Annars hade man ju inte kunnat läsa nättidningarna de kommande veckorna. Dåliga skidor var bortförklaringen igår, dock var det ju en aning konstigt att Nilsson åkte så bra, på samma valla. Kalla är så upphausad att det inte är klokt. Visst, hon är bra på 10 km, men annars väger hon väldans lätt. Vad är bortförklaringen om det inte blir medalj ikväll?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s