Konstigt

Märkligt vad alla miljöentusiaster blev tysta när snön väl kom. Nu, efter ett antal meter i drivorna och under 20 minusgrader på termometern är de ännu tystare. Klimatförändringarna har visst tagit ledigt.

Varför kommer det så enorma klagomål på Googles Street View egentligen? Vad har folk att dölja? Ansikten och registerplåtar är censurerade, dessutom så får man väl stå sitt kast ifall man gör något mindre lämpligt på bilderna, eller?


1 tanke på “Konstigt

  1. Precis! Ska vi börja köra omkring med skygglappar och överklistrade regplåtar i verkliga livet nu också, så att ingen i misstag ska känna igen oss på stan? So what, om jag kom med på Google – det gör väl ingenting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s