Ibland är det bara..

Ibland är det bara lite för mycket emot. Min kandidatplan var kanske inte riktigt det som föreläsarna hade tänkt sig. Innehållet i sig var det kanske inget fel på, men det var kanske lite tunt. Nu vet jag ju i och för sig vad jag ska lägga till och hur jag ska bygga, men det är nog en hel del jobb som väntar innan den 23 april, då deadlinen ligger.

Hur som haver, det är väl bara att spotta sig i nävarna och ta tag i det hela. Inget annat hjälper ju. Imorgon ska jag fixa lite litteratur och språka med en forskare som funderar kring samma ämne som jag. Förhoppningsvis lossnar det lite då.

Betalar vi annars priset för en varm sommar just nu? Det verkar ju inte vara nån hejd alls på snöfallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s