Dagen efter

När jag någon gång skriver en ordspråksbok kommer begreppet trött dagen efter ett maffiabyte garanterat att finnas med. Igår firade vi ut den gamla maffian och in den nya. Kvällen inleddes planenligt på Cristal, fortsatte på Fondis (där en av de bättre pepparbiffarna någonsin avnjöts) och gick vidare till Cinema Bowling.

Kim förlorade med uppskattningsvis 60 poäng mot mig över två serier. Det gick alltså som befarat, men den gode Kim behövde ju få hoppas, i alla fall. Jesse vann totalt, medan Nixu förlorade med knappa poäng mot undertecknad. Lägg till att vi lyckades kvadda två banor när kloten fastnade i returrännan och ni förstår att det var bra.

Kvällen avrundades med en sväng via Sky (där stämningen inte alls var på topp) och en sista tripp till Fontana. Efter ett par trevliga timmar där gick vi hem, glada i hågen.

Maffiauppdraget har varit det tyngsta uppdraget att lämna, mest för att det var så förbannat skoj att ordna nationaldagen och jobba med alla arrangemang. Att vi hade världens bästa maffia enligt oss själva och en bra personkemi bidrog också. Nu har vi lämnat över rodret och ser framemot en bra nationaldag även i år.

Dagen efter fortsätter nu med en förmodad pizza när sambon kommer hem från jobbet. Sedan blir det fullmäktigemöte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s