Fallna lockar

Sådär, då var håret åter några centimeter kortare. Får ofta pikar om att jag klipper mig för ofta och att jag påstår att jag har långt hår. Långt för mig är när det inte börjar gå att få fason på frisyren.

Ikväll bär det iväg på middag till Fondis och bowling på Cinema. Före det klubbar vi årets första fritidsnämndsmöte.

Oscar Ohlis ställer som bekant inte upp till omval som SU-ordförande. Vem blir hans efterträdare? Fredrika Åkerö, om ni frågar mig. Hon lär få brett stöd på kongressen, om hon ställer sig till förfogande.

Dagens historia: 65 år har gått sedan Auschwitz befriades av de allierade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s