Läsandet och jag

Läsandet och jag är ingen enormt bra kombination, i alla fall inte i nuläget. Inget biter på och jag har bara lyckats läsa en bråkdel av det jag borde. Jag tröstar mig med att jag inte är den ende som är i samma situation. Samtidigt är det ganska enerverande att inte ha några kandidatföreläsningar alls under veckan. Nästa vecka ska en arbetsplan vara inlämnad, men ingen av oss på kursen vet hur en sådan ska se ut. Splaaaandid.

Nåväl, får invänta sambon och sedan se vad hon har för planer. Av allt att döma ska hon träna fotboll, det brukar vara så. Vårt förhållande är lite omvänt på det sättet, det är hon som tränar och spelar boll, inte jag.

Dagens historia: För de som är lagda åt monarkiskt håll så har Jean Baptiste Bernadotte födelsedag idag, det är också 63 år sedan Sveriges prins Gustaf Adolf dog i en flygolycka i Köpenhamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s