Svenskarna, dom kan dom..

Stavningen av de två upprepade orden i rubriken må vara, jag kunde bara inte skriva dem, på något vis. Fjärde inlägget idag, tror jag, varför vet jag inte, jag är ju ingen storbloggare, men ibland händer det.

Sitter med min fantastiska Acer i famnen och håller ögonen på den svenska Guldbaggegalan. Vi kan återigen konstatera att svenskarna kan det här med film, galor, stjärnor och komik. Johan Glans är en fantastisk komiker och en fantastisk värd för spektaklet. Kjell Bergqvist är en man med många ess i rockärmen, Ulf Malmroos en bra regissör och SVT en public servicekanal. Man slipper alltså en hel massa reklam.

Sambon kryper till sängs, hon ska, som den sanna lärare hon är på väg att bli, vikariera i världens bästa skola imorgon, den i Karperö. Jag ska kanske ligga och dra mig, för omväxlings skull. Den som läste ironin i den meningen vet kanske också att jag lär bli väckt 07.15. Nå, det är sånt man får leva med. Nu ska den sista baggen delas ut och Sportnytt bevittnas, sen tar vi natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s