Jakten på en läderjacka

Jag har bestämt mig för att jag ska införskaffa en läderjacka till våren. Varför kan jag kanske inte riktigt svara på, men jag har aldrig ägt någon sådan, så det vore ju ett tillskott i en redan ganska full garderob. Fästmön har ett stort jobb redan i att flytta och hålla ordning på de jackor jag äger i nuläget. De är väl en 6-7 till antalet, plus det som hänger i Karperö.

H&M hade en som jag redan när jag såg den var beredd att köpa. En sådan här som syns här bredvid. Givetvis var denna slutsåld i storlek 48, och här i Vasa, där herravdelningen är ett skämt utan dess like kan man nog inte räkna med att hitta någon. Jakten går alltså vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s