Tvättande och handlande

Måndagarna brukar gå i handlandets och tvättandets tecken. Så även idag. Klädberget här på Skolhusgatan var inte så stort idag, men kylskåpet hade en del luckor att fylla. Det största mysteriet som boende här i Vasa är mängden damm som finns på hyllorna bara dagen efter att man städat. Det bara dyker upp, och snabbt går det.

Dagens historia: 86 år har gått sedan de första olympiska vinterspelen öppnade. Skådeplatsen var franska Chamonix. Därtill är det 23 år sedan den då 20-årige Stefan Edberg vann Grand Slam-turneringen Australian Open. Edberg slog Pat Cash med 3-2 i set.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s