Veckan som kommer..

Veckan som kommer ser ovanligt fullspäckad ut, till och med med mina mått mätt. Inga föreläsningar står på schemat, däremot en hel del möten.

Idag måndag har jag möte med IF Femman på ämbetshuset i Smedsby, kartbidrag till orienterarna är vad som står på schemat. På tisdag har fullmäktigegruppen möte, detta för att behandla det enda egentliga ärendet till torsdagen, KSSR-utredningen. På onsdag har vi möte med institutionsrådet, möte med fritidsnämnden och styrelsebytesmiddag med världens bästa Pampasmaffia på kvällen.

torsdag faller klubban i fullmäktige huruvida vi ska fortsätta utreda samarbete eller samgång med Vasa. Ni vet väl alla åt vilket håll det lutar vid det här laget. Fredagen går i arbetets tecken med dryga åtta timmar i KPO:s gröna uniform. Lördagskvällen spenderar jag sedan på Bernys, på Korsholms idrottsgala, där jag ska dela ut pris till årets förening. Söndagen blir en dag av slappande och Arsenal – Manchester United på tv:n.

Däremellan hade jag tänkt skämma bort världens bästa fästmö en del, det är hon värd, hon studerar ju ändå febrilt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s