Riksdagsval?

Fick ett SMS från en av kollegorna i kommunfullmäktige alldeles nyss. Denne undrade om jag ska ställa upp i riksdagsvalet. Det var kanske inte den mest självklara frågan man kan tänkas få en grå tisdagseftermiddag. Jag har ju förstås, som många andra, tänkt på riksdagsvalet som sådant, men inte alls bestämt mig för om jag ska blanda mig i leken, jag är ju ganska grön som politiker fortfarande.

Sambon steker köttfärs till dagens middag. Fullmäktigegruppen håller som sagt gruppmöte ikväll för att dryfta KSSR-frågan. Igen. Ja, det börjar snart gå troll i detta. På det viset ska det kännas skönt att klubba ett beslut på torsdag, så att vi får koncentrera oss på den egna kommunen, det är ju trots allt dom egna angelägenheterna som står högst upp på listan.

Tid till frissan fick jag imorgon också. Någon lock fattigare ska jag vara på styrelsebytet till kvällen. Kim ska ju slå mig i bowling. Säkrast då att vara snygg i håret, så att man faller som en värdig förlorare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s