Min nya date

Nu är detta absolut inte så allvarligt som det låter, jag har inte på långa vägar tänkt byta partner. Damen jag en vacker dag ska föra till altaret behöver alltså inte känna sig orolig, inte alls. Min nya date består av en bok, skriven av herrarna John Baylis och Steve Smith. Den lystrar till det fantastiska namnet The Globalization of World Politics. An introduction to International Relations.

Ur denna bok ska jag läsa en av fem egentliga delar. Min del består av rangordna sakfrågorna, så kallade issues, i hur grad dessa påverkar globaliseringsprocessen. Intressant, eller hur? Essän som ska skrivas ska vara minst 6-8 sidor skriven text. Det är dock belöningen som är mest intressant, tio hela studiepoäng delas ut för jobbet. Det kallar jag bra betalt.

Anledningen till detta är att jag gått två kurser i internationell politik, vilket ger möjligheten att ta bort två essäer från denna kurs. Summa summarum så är det en kvar, och den hoppas jag ska gå att skriva, trots anstormande kandidatskrivande. Vårarna brukar vara av det lugnare slaget hos oss, men icke denna, som det ser ut.

På torsdag sparkar vi igång den nya institutionen, ska bli intressant att träffa lite Åbo-bor,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s