Ny laptop!

Jo, jag köpte en, faktiskt. Nog för att min gamla höll ihop än, men den började sjunga på sista versen, vilket inte är så upplyftande för de kommande skolarbetena som ska avverkas under de påföljande åren.

Detta inlägg skrivs på den nya skönheten som lystrar till namnet Acer 5732Z, en trevlig sak till ett relativt trevligt pris. Nu när de mest livsnödvändiga sakerna är installerade (läs Spotify och VLC) får man väl börja utforska denna skapelse. Den är cirka 700 gånger tystare än den förra och ack så mycket snabbare, konstigt vore det annars.

Dessutom är jag nöjd att jag inte handlade någon ny så länge Vista var standardalternativet. Nu kör jag Windows 7 och har gjort det i en timme, så än ropar jag inte hej. Dock har sjuan fått betydligt bättre kritik än föregångaren.

Återstår då att börja brottas med Office 2007, något jag hoppas jag uthärdar, annars lär inte kanden bli skriven, trots ny dator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s