Dagens dilemma

Ska man satsa på en ny laptop tills kandidatskrivningarna börjar, eller ska man tro att man klarar sig med den nuvarande? Den nuvarande kan sägas leva på stopptid, då den krånglat ordentligt under den senare tiden.

Till saken hör dock att det finns annat man borde prioritera också, en dator kostar ju en liten slant. Ska invänta decemberlönen, som komiskt nog kommer i januari, och fundera vidare då, kanske. Bäst vore det ju förstås om den nuvarande höll ihop och om man kunde skriva en hel del på Academill. Där skulle man ju också få sitta tämligen ostört, utan diverse saker omkring sig som man ”kan göra istället för att skriva kandidat”.

Ikväll ska Luftslottet som sprängdes bevittnas. Tänk om Stieg Larsson fått leva.

2 tankar på “Dagens dilemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s