Att inte göra någonting alls..

Egentligen så passar Ledins sommardänga in väldigt dåligt både på årstid, väder och vad jag gör för tillfället. Men egentligen är det lite så, att det är skönt att inte ha något som pockar på. Jag är väl medveten om att vi har en kursdagbok som ska inlämnas innan nyår, men den kommer att bli skriven, det har jag lärt mig.

Istället känner jag bara en lust att göra, precis det, ingenting. Efter att ha festat loss på Politivas 27:e julfest i fredags (den höll måttet, ja) så var gårdagen en väldigt slö och tröttsam dag. United föll med 3-0 på Craven Cottage, Playtones vann Dansbandskampen och jag fick se Davids hemmagjorda gitarr. Alltid något.

Idag har jag torkat damm ur hyllorna här hemma och putsat bort det tjocka dammtäcke som lagt sig över min skivsamling. Det märks var man lyssnar på musik nu för tiden, kan man väl säga. Ikväll blir det mat i stan (kanske?) och filmen Bröllopsfotografen på bio. Börjar vara ett tag sedan man var på Gloria sist, och när Kjell Bergqvist gör en film får den inte missas.

Imorgon blir det årets sista möte, sedan tre kvällsskift i jobbet innan vi officiellt tar jul. Ska bli enormt skönt att inte göra någonting alls i sex dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s