Möten i väntan på julen

Ikväll betade jag av möte ett av fyra på listan över möten denna vecka. SFP:s fullmäktigegrupp höll möte ikväll, i timmarna tre. Debatten i sig var saklig men etsade sig fast vid utbildningsfrågorna, som sig väl bör i dessa sammanhang. Utbildningsnämndens ordförande och ledamöterna i nämnden kommer att ställa sig bakom ett förslag om 120000 euro extra, vi andra verkar gå på styrelsens förslag.

På torsdag är det budgetmangling, vilket lär ta sin lilla tid. Mer än fem timmar kan vi väl räkna med, om ledamöterna från de andra partierna är hälften så pratglada som dom brukar. Imorgon håller SU:s kretsstyrelse konstituerande möte och på fredag är det institutionsrådet som har sitt konstituerande.

Intressanta möten med andra ord. Ska dock bli väldigt skönt att få gå på julfest på fredag och känna att julen verkligen är nära. Låt då vara att jag ska jobba ett par dagar nästa vecka, men det kan jag stå ut med då ledigheten är desto längre kring jul. Julklapparna börjar vara handlade, och dagens löneutbetalningar var sannerligen ett välkommet tillskott.

Mycket positiva saker på gång nu. Lägg till att det snöar ute så är det nästa fulländat. En vit jul är ju inget vi varit bortskämda med de senaste åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s