Lite av det ena..

..och det andra, antar jag att det blir idag. Ibland har man tusen tankar i huvudet, utan att veta vilken eller vilka man ska fokusera på. Idag har det nog varit en sådan dag. Jag och Kim renskrev alla protokoll från maffia-vintern, vilket inte var så lite, visade det sig. Det känns mycket vemodigt att lämna ett så pass häftigt uppdrag som Pampasmaffian, men samtidigt skönt på sitt sätt.

Igår åt fritidsnämnden i Korsholm julmiddag på Hemmersgården i Solf. Det var en av de större kullinariska (säger man så?) fröjderna i år, måste jag säga. Efter att ha ätit väldigt mycket förrätt så vankades det en hejdundarnde varmrätt och en väldigt, väldigt god efterrätt. Mangopannacotta är en favorit hädanefter.

Före det hade jag dömt futsal i timmarna fem. Det var sportdag i Botniahallen igår, en väldigt lyckad sådan dessutom. Nu var inte futsaldömandet så bra som det kanske borde ha varit för egen del. Inga större klagomål dock, vilket får sägas vara bra med tanke på att jag inte visslat futsal på två år. Sportdagen i sig var mycket lyckad, mera sådant, Martin!

Den som har lusläst Vasabladet idag noterade kanske att jag blev invald i den samkommunala grupp som ska föra regionens hästsportcenterplaner (usch, vilket ord) framåt. Jag ersätter fullmäktigeordförande Gästgivars i en grupp som hunnit ganska långt redan nu. För egen del går jag in i det hela för att få till en så rättvis kostnadsfördelning som möjligt.

Nästa vecka är det fyra möten på agendan. Det blir ett i julveckan också, även om jag hade tänkt hålla den mötesfri. Jobb bli det resten av veckan, men skam den som ger sig, man ska ju förhoppningsvis få lön för mödan i vår/sommar. Barcelona var det ju tänkt, som sagt.

2 tankar på “Lite av det ena..

  1. futsaldömandet skötte du utmärkt! jag har annars dragit mig ner i bloggträsket jag också, återfinnes på sprankey.blogspot.com. fyndigt namn, jag vet 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s