Läsande

Ett tag sedan jag skrev nu, men tiden har varit knapp i och med jobb och lillajulfirande. Nu, efter två fotbollsmatcher på TV och ett antal sidor ur Metodpraktikan, så börjar ögonlocken kännas en aning tunga. Är dock nöjd med att ha benat mig igenom de två inledande kaptilen i ovan nämnda bok, och dessutom skrivit ner en del anteckningar.

Efter att ha stängt den boken får man sätta sig in i föredragningslistan till sjukvårdsdistriktets fullmäktigemöte imorgon. Gruppmöte 10.00, möte 13.00 och jobb från 15.00, vilken fabulös måndag det lär bli! Som tur är så är man bara suppleant i fullmäktiget i fråga. Det var en hel del för en oinsatt att sätta sig in i, må jag säga.

Nu Sportspegeln. Han kan sina saker, den där Zlatan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s