Dagen D

Idag, 16.30 flyger champagnekorken här på Skolhusgatan. Då firar Pampasmaffian året som gått. Efter det väntar årsfesten, den finaste av fester.

Fracken ska ännu hämtas, Malin får frisyren fixad som bäst och jag börjar få ångest över när man ska börja dra på sig finmunderingen. Det är nämligen ingen lätt procedur att dra på sig en frack. Iallafall inte när man bär den en gång i året. Lägg där till att kårbandet och föreningsbandet ska fästas ordentligt.

Nåväl, 18.00 drar solennakten igång. Då är de vita handskarna på och frisyren som den ska vara. Ikväll slår vi klackarna i taket, ikväll är det vi som är bäst, ikväll är det festernas fest för oss på ÅA i Vasa.

1 tanke på “Dagen D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s