Vasabladets ställningstaganden

Tiden då chefredaktörerna talade om för läsarna hur man skall göra för att undvika att saker och ting ska gå åt helvete är inte förbi, hur gärna man än skulle vilja det. I dagens VBL förkunnar chefredaktören vad han tycker om de förtroendevalda i Korsholm.

Hade vi inte tidningens åsikter i KSSR-frågorna på klart förr så har vi det nu. I min iver blev det en insändare som förhoppningsvis publiceras redan imorgon. Vasabladet har i mina ögon sjunkit allt djupare, nu får man bara ett kvitto på att skeppet läcker på fler än ett ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s