Ljus i tunneln i Solf

Enligt Vasabladets nätupplaga så kommer Korsholms kommun att få 1,77 miljoner i statsbidrag för Solf skola. Är jag helt rätt införstådd så är det de så kallade mögelsaneringspengarna som uppgår i den summan. Skolbygget har redan stampat på stället för länge, så lite medgångar är verkligen på sin plats.

Därtill så flyttar barnen från skolan på Handelsesplanaden ut till Runsor först i samband med jullovet. Låter som en optimal lösning i mina öron. Optimal om man ser till hur det kunde ha gått. Det kunde ha slutat med en flytt i mitten av terminen. 

Ljus i tunneln i Solf och positiva vibbar i den bästa av kommuner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s