Tuff, Tuff, Tuff (Som Ett Lokomotiv)

Prövar på att blogga från ett tåg med mycket bräckligt v-lan. Är i Humppila, på väg hem från fagra Åbo. Har diskuterat hösten med kollegorna, ätit en superb och billig kårlunch, åkt Bubbla av årsmodell 1972 och diskuterat hajproblemen utanför Sharm el Shjekh med en gladlynt taxichaufför. Åbo är inte så dumt ändå, även om Vasa givetvis är studiestaden nummer ett för en korsholmare som jag. I brist på en bra rubrik och vettig sysselsättning twittrar jag som en galning och söker upp förnämliga kommun- och ortsnamn i vårt fagra land. Pungalaitio leder klart just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s