Loma-TJ 16.

Om 16 dagar stämplar jag ut för en mycket (och då överdriver jag inte) välkommen semester. Det blir ett antal lediga veckor med start från midsommar, en hel del slöande, en hel del villaliv, fotboll och sovmornar. På något sätt känns det konstigt. Konstigt därför att jag inte är van vid att vara ledig. Jag har inte varit ledig mer än fem dagar i streck sedan mars ifjol, så någon riktig vanesak är inte det här med semestrar. Å andra sidan tror jag att jag kommer att vänja mig väldigt snabbt, och tycka att de där lediga veckorna rusar iväg alltför snabbt.

Innan semestern påbörjas ska jag hinna med en del saker. Jag ska döma ett antal fotbollsmatcher (varav en ikväll), jag ska ner till Åbo i jobbets tecken (på torsdag) och jag ska delta i SFP:s partidag i Esbo med start nästa fredag. Flyg ner på fredag, flyg upp igen på söndag. Det politiska året går till halvtidsvila i och med partidagen, vilket känns rätt bra efter en intensiv politisk vinter och vår.

Jag vet inte hur aktiv jag kommer att vara rent virtuellt under sommaren, men ska göra ett tappert försök med några livstecken nu som då. Jag lovar att fortsätta min vägran att fotografera mig själv och påminna mina läsare om vad jag har på mig för dagen. Det känns inte riktigt relevant. Jag har inget behov av att skriva var jag köpt mina skor, min skjorta eller mina jeans. Lika obefintliga är mina behov av att fotografera mig själv. Istället för att ödsla tid på att se ut på ett visst sätt ska just Du var nöjd med den du är, oavsett vad du har på dig och var du köpt din jacka.

Over and out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s