E ni lett? Nä, vi ji tong!

Valio meddelar att man slutar tillverka Milkas gamla trotjänare Enilett. De finlandssvenska konsumenterna får vänja sig vid annat smör under vintern, till våren är Enilett helt borta ut diskarna. Vemodigt känns det verkligen, Enilett var ett av de sista spåren efter andelsmejeriet Milka. Det kändes nog så tungt att bli av med landets finaste mjölkförpackningar när Milka som märke gick i graven. Nu försvinner också Enilett. Vissa saker var helt enkelt bättre förr.

8 tankar på “E ni lett? Nä, vi ji tong!

  1. precis som tidigare kommentaren: Hamstra hamstra å frys ner! Allt va bättre förr när man kunde köpa Liljendal-ost och köttet inte kom från brasilien och man kunde gå i butiken och mjölken va inhemsk.

  2. Jag hade lite svårt att relatera till problemet ända tills Toffe nämnde Liljendal-osten. Nu känner jag verkligen för er och funderar på att själv köpa hem smöret bara för sakens skull:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s