Det hopar sig.

Kvällen ska spenderas i Korsholms hjärta Smedsby. Ett fullmäktigemöte, det första för året, ska avklaras och därefter träffas majoriteten av SFP:s riksdagsvalskandidater i Ŗsterbotten på Vallonia. Vi möter upp med partiordförande Wallin. Imorgon smäller startskottet för skid-FM i Vörå och ligacupen för VPS del. SU celebrerar som sagt kampanjöppning, så mitt Vörå-besök får vänta till lördagen. Det är inte alla dagar man får se landseliten i det som en gång var nationalgrenen tävla i skogarna i grannkommunen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s