Omöjligt.

Man må uppfinna hur mycket ny teknologi, korsa vad man vill och ändra på inställningar, men något man aldrig kommer att lyckas styra är vädret. Om så vore fallet hade jag gärna sett att någon låst in kung Bore igår och inatt. Vasa har fått 40 centimeter snö (åtminstone) och bara igår hade det kommit 20 centimeter under de timmar vi tillbringade på Olivers. Inatt har det då vräkt ner lika mycket till, vilket resulterade att jag fick bege mig ut för att gräva loss pudelrockarbroderns bil. Nu ska jag luncha med kulturminister Wallin. Hoppelunda har han inte kört fast i snön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s