En papperönskan.

Läser som bäst att peppar- och papperbloggarna kommer att flyttas över till WordPress och dess bloggplattform. Min innerliga önskan är att bloggen ska vara lika lättmanövrerad som den är idag. En av anledningarna till att jag och bland annat Jenny flyttade hit var att bloggen.fi, som drivs av HSS-media, flyttade sina bloggar. Bloggarna skulle uppdateras med WordPress, och bli mer utvecklade. Dessvärre blev de, i mitt tycke, fula och svårmanövrerade. Därför hoppas jag vi nu får en snygg och lättskött blogg i februari. Carl Bildt, Sveriges utrikesminister, bloggar på en WordPress-domän och har en snygg och enkel blogg. Sådana alternativ vill vi se!

2 tankar på “En papperönskan.

  1. Ett alternativ som finns är ju alltid att köra bloggen på en egen server, så har man full kontroll över vilken mjukvara man använder. Kör själv en egen wordpress som bara är aningen modifierad. WP i sig är ganska fritt, men det beror väl på vilka alternativ papper/peppar vill erbjuda sina användare antar jag.

    • Ja, har eget utrymme i och med hemsidan, men har inte flyttat någon blogg dit då jag tycker att peppar/papper är ett bra samlingsställe för finlandssvenskarna. WordPress som helhet är bra, så vi hoppas på det bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s