Talet.

Talskrivaren kan meddela att talet förflöt bra och att kommunstyrelsens ordförande hade tänkt säga i princip samma saker. Dock var talskrivaren först ut på banan och kunde skryta om kommunens framgångsrika lag, idrottare och föreningar. 36 idrottare premierades, och årets eldskäl utsågs. Korsholms kommun är en framgångsrik idrottskommun, med allt från finländska mästare i bågskytte till nordiska medaljörer i cykelorientering och bodybuilding. Talskrivaren ska nu lägga talet till handlingarna och se framemot kvällens avsnitt av På spåret. Förra veckan hade talskrivaren och hans sambo vunnit över bägge de tävlande lagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s