Tjohej.

Eller, tjohej och tjohej, efter en lång dag med jobb så det räckte och blev över och en löptur är både ben och huvud måttligt pigga. De vill krypa till kojs och ladda för morgondagens budgetria, som jag inte tror behöver bli så invecklad. Bara för att jag säger det så river de andra partierna igång med världens ändringsförslag, det brukar bli så. SFP-gruppen går dock in med tämligen stor enighet, i allt utom ägget-frågan. Där blir det återremitering. Nå, nu tar vi natten, tankar sömn och är pigga imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s