Amazing.

Det här med tredagarshelg är inte dumt. Trots att det är söndag så infinner sig inte den där jag-ska-i-jobb-imorgon-känslan. I fredags firade vi Politivas 28:e julfest, och det var den bästa jag upplevt. Toastandet gick bra (över förväntan stundtals) och alla verkade nöjda. Kommittèn hade gjort ett fantastiskt bra införjobb och festtalare Norrback fick en nalle uppkallad efter sig, en svängom på dansgolvet och en trevlig kväll tillsammans med landets bästa studentförening. Gårdagen spenderades på sillis, hos far på sjukhuset och i Vöråstan med goda vänner. Man kunde ha det sämre nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s