Huvudsaken.

Har varit tyst, åtminstone här på bloggen, i närapå två dagar nu. Dels har jag haft väldigt fullt upp, och dels har mitt huvud inte riktigt velat samma saker som jag. Jag har haft, och har än, en eländig spänningshuvudvärk. Den kommer från en stel och spänd nacke, och blir till migrän då det blir riktigt besvärligt. Jag har, då jag blivit äldre, haft allt mindre huvudvärk (se där, något positivt med att åldras) men desto kraftigare när jag väl har det. Nu har det hållit på i två dagar, och förhoppningsvis är den borta till imorgon. Då toastar jag och Ulrika Politivas 28:e årsfest på Academill i Vasa. Vi blir en erfarenhet rikare, och landets bästa studentförening ett år äldre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s