Upptäckterna.

Det är, som jag tidigare sagt, ganska spännande att läsa vad Google Analytics snappat upp när man hittat fram till ens blogg. Senast i raden är kvevlax sparbank dålig, zumba by kix.fi, jul vallgrund och tjugondagen 2011. Imponerande. Vem som vill ha fram att Kvevlax Sparbank är en dålig bank vore intressant att veta. Det är den inte. Varken som arbetsplats eller som bank. Sedan passar jag också på att påpeka att jag inte ska fira jul i Vallgrund. Jag sysslar inte heller med zumba, och har inga planer för tjugondaknut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s