Jakobstad bra, men hemma bäst.

ńr just hemkommen från SFP i Ŗsterbottens kretsmöte på Optima i Jakobstad och en eftermiddag på Köpmannamässan i Tellushallen. Vi är 17 kandidater nu, och jag måste, om språket tillåts, få säga att jag är förbannat stolt över att vara en i gänget. Vi är många som inte har någon stor erfarenhet, eller rentav ingen alls, av rikspolitik, blandade med sådana som har flera decennier av erfarenhet att luta sig emot. Tillsammans ska vi ordna minst 50000 röster, och fyra mandat till Ŗsterbotten. För varje träff vi har och för varje möte som går blir jag allt mer säker på att vi fixar det. SFP är partiet att lita på, och det ska vi visa fram till den 17 april. Nu ska jag fira helg, och ladda de beryktade batterierna. De är rätt så tomma, känns det som.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s