På tal om julen, musikvideor och frisyrer.

Efter de senaste dagarnas bloggande om jul, musikvideor för goda ändamål och för långa pannluggar (enligt GA i alla fall) så bjuder jag här på en video producerad tre år innan jag kom till världen. På det glada 80-talet var det okej att se ut lite hur som helst, man kom undan med hockeyfrillor, grym volym i håret och riktigt märkliga kavajer.
1984 sammanförde Bob Geldof en stor del av världens då ledande artister. Det resulterade i en julskiva, vars intäkter gick till svältande barn i Etiopien. Bono, Sting, Bowie, Paul McCartney och Rick Parfitt var några av dem som stämde upp på LP:n. Samtidigt spelades en av världens mest legendariska videos också in.
httpv://www.youtube.com/watch?v=w5cX_ncZLls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s