Pidrodebuten.

Ikväll spelar jag så min första match pidro, i ringserien. Karperö UF möter Koskö HF i premiäromgången. Svår motståndare säger dom som vet. Jag vet inte så mycket. Jag vet att jag ska befinna mig i Koskö ikväll, spela fyra matcher och se vart det barkar. Jag är ingen pidronörd, och är inte särdeles bra på att räkna ut hur det kommer att gå, och vem som sitter med vilka kort. Jag kommer alltså inte att vara den som bjuder nio med ess och kung på hand, typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s